Силен сојуз, создаде брилијантен

Нека доаѓаат пријатели од далеку
Linyi Dongstar Import and Export Co., Ltd. и Shandong Lvsen Plastic-Wood Composite Material Co., Ltd. успешно потпишаа договор
Вредната пот наводнува успешни садници, а моќта на мудроста ги привлекува пчелите и пеперутките да летаат
Преку континуирани преговори, на 26 мај, церемонијата на потпишување соработка на Linyi Dongshida Import and Export Co., Ltd. и Shandong Lvsen Plastic-Wood Composite Material Co., Ltd. беше успешно одржана во конференциската сала на Lian'an Fuyou Building.На церемонијата на потпишување присуствуваа претседателот на Linyi Dongstar Import and Export Co., Ltd. Wei Dong и генералниот директор Лиу Чунлеи, претседателот на Shandong Lvsen Plastic-Wood Composite Materials Co., Ltd. Веи Јуншан и други релевантни лидери.
Отвореност, интегритет, соработка и win-win
Врз основа на принципите на отвореност, интегритет, соработка и win-win, двете страни воспоставија кооперативен однос врз премисата на разбирање и доверба.Успешното потпишување на овој договор отвори и ново поглавје на длабинска соработка, координиран развој и заеднички напредок меѓу двете страни.Linyi Dongstar Import and Export Co., Ltd. целосно ќе ја искористи својата водечка способност во индустријата и воспоставениот систематски оперативен систем за продажба за целосно да и помогне на компанијата Lvsen да постигне приклучување на ресурси, имплементација на проекти и промоција на соработка, за да се постигне победа-победа ситуација за двете страни!
Му Синксин го извикуваше нивниот слоган со енергија и енергичност од новоформираниот тим Јиќи.
Четирите мориња се немирни, облаците и водата се лути, а петте континенти се потресени од ветер и гром
Linyi Dongstar Import and Export Co., Ltd. постигна брз развој на претпријатието врз основа на концептот на основната вредност на корпоративната култура на „напорна работа и напредок, лојалност и одговорност, посветеност, барање вистина и прагматизам, ефикасно извршување и иновација“, и стана најмоќната плоча во земјата.Едно од претпријатијата, кое даде важен придонес во формулирањето на националните стандарди за индустријата за лим.Во последниве години, компанијата постојано бара откритија, активно ги проширува каналите додека ги зголемува напорите за научно истражување, со цел да стане поотворено, инклузивно и посигурно меѓународно претпријатие Продолжете да одите напред!

Силен сојуз (1)
Силен сојуз (3)
Силен сојуз (2)

Време на објавување: мај-27-2022 година